Alles onder één dak

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Ede, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Centraal op de juiste plek. Wij bieden u in Ede verschillende schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak. Hierdoor hoeft u nog maar een schoonmaakbedrijf in te schakelen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast hebben wij ruim 40 jaar ervaring in het vak. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten geholpen. Bent u de volgende voor wie wij aan de slag gaan?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij bieden u als schoonmaakbedrijf in Ede een uitgebreid dienstenpakket. Zo staan wij als glazenwasserij graag voor u klaar. Wij komen graag bij u in Ede langs voor het wassen van uw ramen, zowel binnen als buiten. Ook kunt u kiezen voor periodieke glasbewassing. Wij komen dan iedere 6 weken uw ramen wassen. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Zo kunt u naast het standaard schoonmaakonderhoud ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor gevelreiniging en vloer-/tapijtreiniging.

Daarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Ede

U kunt natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen in Ede. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw die stap extra voor u. U profiteert bij ons dan ook altijd van de volgende voordelen:

  • Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend milieuvriendelijk.
  • Wij maken niet alleen bij particulieren schoon, maar ook bedrijven en scholen kunnen ons inschakelen.
  • Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Wij werken door heel het land, dus ook u in Ede kunt van onze diensten gebruikmaken.
  • Naast een uitgebreid pakket aan schoonmaakwerkzaamheden zijn wij ook uw adres voor gevelreiniging en het leegmaken van uw dakgoten.

Schoonmaakbedrijf Ede

Meer weten? Neem contact op

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van onze glazenwasserij in Ede? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Op de contactpagina van onze site kunt u direct het formulier invullen. Wanneer wij deze van u ontvangen hebben, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie sturen. U kunt ook bellen naar 0318-300382, wanneer u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreekt. Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Ede in?