Ontdek onze mogelijkheden

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede? Dan zijn wij uw adres. Wij kunnen verschillende werkzaamheden op het vlak van schoonmaak uitvoeren in Wijk bij Duurstede. Hierbij kunt u denken aan glazenwasserij, maar ook vloeronderhoud en interieurreiniging behoren tot de mogelijkheden. In de afgelopen 40 jaar heeft Schoonmaakbedrijf Centraal al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende voor wie wij aan het werk gaan?

Uw wensen staan bij ons centraal

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons schoonmaakbedrijf. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan zijn wij dat ook. Daarom zullen wij vooraf altijd uw verwachtingen in Wijk bij Duurstede doorspreken. Op basis hiervan gaan wij aan het werk voor u. Wilt u dat ons schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede een keer extra langskomt voor bijvoorbeeld gevelreiniging of glazenwasserij? Of wilt u een andere verandering in de planning doorvoeren? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij werken flexibel en passen ons graag aan u aan.

Schoonmaak in Wijk bij Duurstede?

Een van onze diensten die ons schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede aanbiedt, is tapijtreiniging. Wij kunnen u periodiek onderhoud uit handen nemen in Wijk bij Duurstede. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf voor tapijtreiniging, dan biedt u dit de volgende voordelen:

  • Door regelmatig onderhoud blijft uw tapijtvloer in goede conditie
  • Ook wordt de levensduur van uw vloer hierdoor verlengd
  • Wij werken alleen met milieuvriendelijk schoonmaakmiddelen
  • Ook moeilijke vlekken, zoals koffie en kauwgom, kunnen wij uit uw tapijt verwijderen
  • Door het reinigen van uw tapijt verbetert u het leef- en werkklimaat in uw pand.

Schoonmaakbedrijf Wijk bij Duurstede

Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in?

Heeft u nog een vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Of wilt u gebruikmaken van onze diensten voor glazenwasserij in Wijk bij Duurstede? Wij staan in beide gevallen graag voor u klaar. Neem direct contact op door te bellen naar 0318-300382. Ook kunt u het formulier op onze contactpagina invullen en naar ons toesturen. Via deze weg kunt u ook meteen een offerte aanvragen, wanneer u graag meer wilt weten over het kostenplaatje. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede helpen?