Hulp bij diverse schoonmaakwerkzaamheden

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amerongen, dan staan wij van Schoonmaakbedrijf Centraal graag voor u klaar. Wij bieden u verschillende schoonmaakdiensten aan, waaronder glazenwasserij en vloerreiniging. Hierdoor hoeft u nog maar één schoonmaakbedrijf in te schakelen voor de schoonmaak voor uw (bedrijfs)pand. Kiest u voor ons, dan heeft u altijd vertrouwde gezichten over de vloer en weet u precies waar u aan toe bent in Amerongen.

Zowel particuliere als zakelijk klanten

Wij zijn als schoonmaakbedrijf breed inzetbaar in Amerongen voor een uitgebreid pakket aan diensten. Deze werkzaamheden bieden wij niet alleen aan aan particulieren, maar ook zakelijke klanten uit Amerongen kunnen bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld onze glazenwasserij inschakelen voor het wassen van de ramen van uw appartementencomplex. Ook komen wij graag langs wanneer u de ramen van uw bedrijfspand gewassen wilt hebben. Wij werken door heel Nederland en gaan met plezier voor u aan de slag.

Ons schoonmaakbedrijf is uw adres voor vloeronderhoud

Omdat niet elke vloer hetzelfde is, is ook ieder vloeronderhoud anders. Met ruim 40 jaar ervaring heeft ons schoonmaakbedrijf de kennis in huis om u in Amerongen op dit vlak uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Zelfs bij specialistisch vloeronderhoud kan ons schoonmaakbedrijf in Amerongen helpen. Denkt u hierbij aan:

  • Het polijsten en zoeten van marmeren en kalkstenen vloeren
  • Kristallisering van natuursteen
  • Het schuren en de verzegeling van houten vloeren
  • Diepreiniging van alle vloeren
  • Het conserveren van onder meer linoleum en pvc

Bovenstaande zijn maar een paar diensten die wij u uit handen kunnen nemen. Onze medewerkers vertellen u hierover graag meer.

Schoonmaakbedrijf Amerongen

Ons schoonmaakbedrijf in Amerongen?

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze glazenwasserij? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? In beide gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. Zij bespreken graag met u hoe ons schoonmaakbedrijf u van dienst kan zijn in Amerongen. Belt u om contact met ons op te nemen naar 0318-300382. Wilt u ons graag mailen? Op onze contactpagina vindt u een formulier. Dit kunt u invullen en naar ons toesturen. Onze vakmensen reageren dan zo snel mogelijk. Wij zijn uw beste keuze voor een schoonmaakbedrijf in Amerongen.