Wilt u ook blinkende ramen?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw ramen: Zowel binnen als buiten. Maar ook voor het reinigen van uw gevel en ander gevelonderhoud.

Glasbewassing door Schoonmaakbedrijf Centraal

Als schoonmaakbedrijf beschikken we over een groot aantal klanten in Veenendaal en omstreken betreffende glasbewassing. Glazenwassen is een vak apart, een goede glazenwasser weet goed om te gaan met gevaarlijke situaties. U kunt hierbij denken aan het werken met een hoogwerker of op een ladder. Glazenwassen met een ladder mag tegenwoordig nog tot 8 meter hoogte daarboven moet worden gewerkt met een steiger, hoogwerker of telescoopsteel.

U kunt er voor kiezen om uw ramen incidenteel te laten wassen maar veel van onze klanten kiezen voor een periodieke variant. Wij komen dan elke zes weken langs om uw ramen te schoon te maken.
Naast particulieren bedienen wij ook het zakelijke segment. Zo doen we naast woningen en appartementen ook de glasbewassing van scholen, bedrijfspanden en kantoren. Stralend schone ramen geven uw woning of bedrijf en mooie en professionele uitstraling.

Voordelen van schone ramen

Schone ramen:

  • verhogen de uitstraling van uw pand/woning;
  • verlengen de levensduur van uw ramen en kozijnen;
  • laten meer licht door.

Glasbewassing