Voor een schoon huis of kantoor

Wanneer u een schoonmaakbedrijf wilt inschakelen om uw huis of kantoor schoon te maken, dan zijn wij van Schoonmaakbedrijf Centraal u graag van dienst. We kunnen ervoor zorgen dat er niet alleen een doekje over tafels en stoelen wordt gehaald, maar we kunnen ook de vloer stofzuigen en dweilen. Onze vakkundige schoonmakers kunnen veel meer dan dat. We bieden huishoudelijke hulp of schoonmaakdiensten aan wanneer u dat wilt. Heeft u graag dat er wekelijks iemand van ons schoonmaakbedrijf langskomt? Dan is dat voor ons geen enkel probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat doet ons schoonmaakbedrijf?

Voor ons is het belangrijk om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Om die reden bieden wij diverse schoonmaakdiensten aan. U hoeft dan geen ander schoonmaakbedrijf meer in te schakelen. Geef simpelweg aan ons door wat u schoongemaakt wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. U kunt bij ons terecht voor:

  • Schoonmaken van trappenhuizen
  • Goten en gevels reinigen
  • Tapijtreiniging en vloeronderhoud
  • Interieurverzorging van scholen, kantoren en woningen
  • Glasbewassing

Hierboven vindt u slechts een impressie van onze werkzaamheden. Wij kunnen u met veel meer helpen. Ook is het mogelijk om diensten te combineren. Zijn we al bezig met de hoogwerker om uw ramen te wassen, dan kunnen we ook meteen de dakgoten reinigen of de gevel impregneren.

Over ons

Professionele glazenwasserij

Een van de diensten waar ons schoonmaakbedrijf het vaakst voor wordt gevraagd, is professionele glasbewassing. Voor u is het meestal veel werk of kunt u de bovenste ramen niet goed bereiken. Wij hebben hier diverse oplossingen voor. Voor ramen tot 8 meter gebruiken we de ladder. En voor hogere ramen gebruiken we handige telescoopsystemen of een hoogwerker. Dit bespreken we vooraf met u. Verder kunt u erop rekenen dat we bij ons schoonmaakbedrijf altijd milieuvriendelijke reinigingsproducten gebruiken.

Uw wensen staan bij ons centraal

Om ons te onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven proberen wij u en uw wensen centraal te zetten. Vertel ons hoe u schoongemaakt wilt hebben en wij zorgen ervoor dat dit in orde komt. Wilt u eenmalig extra poetswerk gedaan hebben, dan is dat geen enkel probleem. Maar dat is niet het enige dat we u als schoonmaakbedrijf te bieden hebben:

  • Wij hebben 40 jaar ervaring in de schoonmaak
  • U kunt ons dag en nacht bereiken voor spoedgevallen
  • Omdat wij landelijk werken, kunnen we u altijd snel helpen
  • Bij ons betaalt u geen voorrijkosten (ontdek de offerte!)
  • Vele diensten onder hetzelfde dak mogelijk

Wilt u contact opnemen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over ons bedrijf, onze werkzaamheden of de manier waarop wij werken. In die gevallen kunt u telefonisch contact opnemen. Wanneer u belt naar 0318- 300382, dan staan we u graag persoonlijk te woord. Ook hebben we een online contactformulier op onze website staan. Vult u deze in en dan zullen wij zo spoedig mogelijk antwoorden. U kunt tevens een offerte aanvragen om te ontdekken hoe scherp onze prijzen zijn. Voor een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij uw adres!