Een schoonmaakbedrijf in Amersfoort nodig?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort dat u kan helpen bij glazenwasserij? Of zoekt u naar iemand die vloeronderhoud voor u uit kan voeren? Schoonmaakbedrijf Centraal biedt dan uitkomst. Naar welke schoonmaakdienst u ook zoekt, wij kunnen u van dienst zijn. Bij ons vindt u namelijk allerlei werkzaamheden onder hetzelfde dak. Hierdoor hoeft u in Amersfoort dan nog maar gebruik te maken van de diensten van één bedrijf, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en dat is voor u natuurlijk wel zo prettig.

Ruim 40 jaar ervaring en kennis

Wij zijn inmiddels al meer dan 40 jaar werkzaam als schoonmaakbedrijf. Daardoor weten wij precies waar wij rekening mee moeten houden tijdens de schoonmaak van uw woning of ander pand in Amersfoort. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zijn wij als schoonmaakbedrijf breed inzetbaar. Niet alleen bieden wij hulp bij een breed dienstenpakket in Amersfoort. Ook verzorgen wij de schoonmaak en het onderhoud van verschillende soorten panden. Zo kunt u bij ons terecht voor de interieurverzorging van uw kantoorpand, maar komen wij ook graag uw showroom of woonhuis schoonmaken.

Hulp bij glazenwasserij?

Wilt u graag een schoonmaakbedrijf in Amersfoort inschakelen, zodat uw ramen weer mooi blinken? Dan helpen wij van Schoonmaakbedrijf Centraal u graag. Wij stellen u als klant centraal. Daarom doen wij graag dat beetje extra voor u. U profiteert in Amersfoort van de volgende voordelen wanneer u voor ons kiest:

  • Wij wassen ramen van verschillende panden. Denk hierbij aan appartementen, scholen, kantoren en andere bedrijfspanden.
  • Wij werken als glazenwasserij met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
  • Door ons met regelmaat langs te laten komen voor glasbewassing verlengt u de levensverwachting van uw ramen en kozijnen.
  • Wij maken tot 8 meter schoon met een ladder. In de overige gevallen zetten wij of een hoogwerker of een speciaal telescoopsysteem in.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort
Glazenwasserij

Bent u nieuwsgierig geworden?

Wij vinden het leveren van een goede service erg belangrijk. Mocht u nog vragen hebben voor ons schoonmaakbedrijf, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Zij vertellen u graag meer over hoe wij u in Amersfoort van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact op en ontdek onze mogelijkheden. Belt u hiervoor naar 0318-300382. Of vul het online formulier op de website in. Wanneer gaat ons schoonmaakbedrijf in Amersfoort voor u aan het werk?