Betrouwbaar schoonmaakadres in Arnhem

Wij van Schoonmaakbedrijf Centraal zijn uw adres, wanneer u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem zoekt. Al meer dan 40 jaar poetsen we bij particulieren, scholen en bedrijven. Zij profiteren van onze kennis en vakmanschap, maar ook van onze klantgerichtheid. Dankzij onze veelzijdige aanpak kunnen we op vele fronten helpen: met interieurverzorging en vloeronderhoud, maar ook gevelreiniging en het schoonmaken van dakgoten. Kortom, we kunnen u in Arnhem uitstekend van dienst zijn. Belt u ons schoonmaakbedrijf snel?

Veelzijdig aanbod

Dat ons aanbod aan diensten heel veelzijdig is, is in Arnhem geen verrassing meer. Om u een indicatie te geven van wat we voor u kunnen betekenen, kunt u hieronder kijken of contact met ons opnemen per mail of telefoon. In Arnhem bestaat ons aanbod uit:

  • Glazenwasserij binnen en buiten
  • Schoonmaak van interieur en kantoor
  • Reinigen van trappenhuizen
  • Gevels en dakgoten schoonmaken (en impregneren)
  • Specialistisch onderhoud van vloeren en tapijten

Dankzij onze service en onze veelzijdigheid kunt u diverse diensten combineren. Zo kunnen we om de zes weken uw ramen wassen en ieder jaar ook de dakgoten reinigen. En ook kan ons schoonmaakbedrijf eens in de paar jaar uw gevel impregneren voor een langere levensduur.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Glazenwasser

Glazenwasser Arnhem, bedrijf of woning -raam laten poetsen

Door vuile ramen kijken is als door een vieze bril kijken. Vegen en andere vlekken zijn lelijk en belemmeren het zicht vanuit uw huis. Van vingerafdrukken tot vette laag, van plakkerige kleefstoffen tot hard water en nog veel meer, glazenwasser Arnhem maakt elk raam schoon om ervoor te zorgen dat het uitzicht perfect en streeploos is. Schoonmaakbedrijf Centraal de glazenwasser voor u.

Daarom kiest u ons

U heeft een ruime keuze als het gaat om een schoonmaakbedrijf in Arnhem. Toch kunt u maar beter voor ons kiezen, want u zult merken dat dit u veel voordelen oplevert. U profiteert dan onder meer van het volgende in Arnhem:

  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en dus snel in te schakelen bij calamiteiten.
  • U hoeft geen voorrijkosten te betalen in Arnhem.
  • Omdat we landelijk werken, kunnen we ook andere vestigingen van uw bedrijf schoonmaken.
  • Onze glazenwasserij en ons schoonmaakbedrijf maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten.

Ons schoonmaakbedrijf in Arnhem?

Heeft u interesse in de diensten van ons schoonmaakbedrijf? Wilt u weten wat onze glazenwasserij voor u kan doen? Twijfel dan niet en vraag snel om meer informatie. Of wat dacht u van het direct aanvragen van een offerte? Op die manier weet u snel wat in Arnhem het kostenplaatje van ons schoonmaakbedrijf is. Belt u ons gerust. Dit kan 24 uur per dag op 0318-300382. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail? Dan kunt u het contactformulier op onze site gebruiken. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van een van de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Arnhem.