Alles onder één dak

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Ede, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Centraal op de juiste plek. Wij bieden u verschillende schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak. Hierdoor hoeft u nog maar een schoonmaakbedrijf in te schakelen, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast hebben wij ruim 40 jaar ervaring in het vak. Wij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten geholpen. Bent u de volgende voor wie wij aan de slag gaan?

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Wij bieden u als schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Ede een uitgebreid dienstenpakket. Zo staan wij als glazenwasserij graag voor u klaar. Wij komen graag bij u langs voor het wassen van uw ramen, zowel binnen als buiten. Ook kunt u kiezen voor periodieke glasbewassing. Wij komen dan iedere 6 weken uw ramen wassen. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Zo kunt u naast het standaard schoonmaakonderhoud ook bij ons schoonmaakbedrijf nabij Ede terecht voor gevelreiniging en vloer-/tapijtreiniging.

Daarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Ede

U kunt natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf in Ede inschakelen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen wij iedere dag opnieuw die stap extra voor u. U profiteert bij ons dan ook altijd van de volgende voordelen:

  • Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend milieuvriendelijk.
  • Wij maken niet alleen bij particulieren schoon, maar ook bedrijven en scholen kunnen ons inschakelen.
  • Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Wij werken door heel het land, dus ook u in Ede kunt van onze diensten gebruikmaken.
  • Naast een uitgebreid pakket aan schoonmaakwerkzaamheden zijn wij ook uw adres voor gevelreiniging en het leegmaken van uw dakgoten.

Schoonmaakbedrijf Ede

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf nabij Ede? Neem contact op

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van onze glazenwasserij in Ede? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Op de contactpagina van onze site kunt u direct het formulier invullen. Wanneer wij deze van u ontvangen hebben, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie sturen. U kunt ook bellen naar 0318-300382, wanneer u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreekt. Waarvoor schakelt u ons als glazenwasserij of schoonmaakbedrijf in Ede in?