Uw schoonmaakbedrijf in IJsselstein

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in IJsselstein? Dan zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Centraal. Al vele jaren zijn we dé expert op het gebied van schoonmaak bij u in de buurt. Doordat wij diverse diensten onder hetzelfde dak aanbieden, weet u altijd precies waar u aan toe bent en heeft u maar één aanspreekpunt. Op die manier kunnen we u een schoon huis of kantoorpand garanderen in IJsselstein. Wat kunnen we voor u betekenen als het gaat om schoonmaak?

Wat kunnen we voor u doen?

Bij ons schoonmaakbedrijf werken enkel en alleen ervaren medewerkers, die goed opgeleid zijn. Wij maken grondig en professioneel schoon. Ons betrouwbare personeel werkt landelijk en kan ook bij u in IJsselstein aan de slag gaan. Onze diensten zijn onder meer:

  • Glasbewassing
  • Interieurverzorging
  • Huishoudelijke hulp
  • Gevel- en dakgotenreiniging
  • Schoonmaken van hout
  • Onderhoud van vloeren

Wanneer u meer wilt weten over de schoonmaakdiensten van ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per mail.

Schoonmaakbedrijf IJsselstein

Voordelen van glazenwasserij

Onze specialiteit is de glazenwasserij. Wij kunnen zowel binnen als buiten uw ramen wassen. Op verzoek pakken we meteen de gevel en dakgoten mee. Bij voorkeur komen we iedere zes weken bij u langs in IJsselstein voor glasbewassing. We kunnen zowel bij scholen, bedrijven als kantoren en particulieren wassen. Ons benodigdheden nemen we zelf mee. Heeft u schone ramen dankzij onze glazenwasserij, dan heeft dit drie voordelen:

  • U verbetert de uitstraling van uw bedrijf of woning.
  • U verlengt de levensduur van uw ramen en kozijnen.
  • Er wordt meer licht doorgelaten.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in

Wilt u dat ons schoonmaakbedrijf uw huis of kantoor komt schoonmaken? Heeft u ons in IJsselstein nodig voor glazenwasserij? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0318- 300382. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit via ons online contactformulier op de site. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden in IJsselstein te bespreken. Wanneer u een goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in IJsselstein nodig heeft, dan zijn wij van Schoonmaakbedrijf Centraal uw adres voor glazenwasserij!