Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Leersum

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Leersum nodig heeft, dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Centraal op de juiste plek. Wij kunnen verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor u verzorgen in Leersum. Of het nu gaat om glasbewassing of interieurverzorging, wij staan voor u klaar. Ons schoonmaakbedrijf werkt uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Kiest u voor ons, dan bent u niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Schakelt u onze hulp vandaag nog in?

Hoe kunnen wij u helpen?

Met ruim 40 jaar kennis en ervaring kunnen wij als schoonmaakbedrijf u een breed pakket aan diensten uit handen nemen in Leersum. Wij maken zowel woningen als kantoorpanden en andere bedrijfsgebouwen schoon. Dus of u nu als ondernemer of als particulier een schoonmaakbedrijf in Leersum zoekt, wij zijn uw adres voor onder andere:

  • Glazenwasserij. Tot 8 meter nemen wij een ladder mee. Mocht u op grotere hoogte uw ramen gewassen willen hebben, dan werken wij met een hoogwerker of telescoopsysteem
  • Interieurreiniging van bijvoorbeeld uw kantoor of uw woonhuis
  • Vloerreiniging voor vloeren van verschillende materialen en ook voor specialistisch onderhoud.
  • Gevelreiniging, het uithakken en het opnieuw voegen van het voegwerk. Ook kunnen wij uw gevel impregneren
  • Het reinigen van uw dakgoot

Schoonmaakbedrijf Leersum

Kies voor klantgericht

U staat bij ons schoonmaakbedrijf centraal. Wij doen niet alleen iedere dag opnieuw die stap extra voor u in Leersum. Maar wij houden ook echt rekening met uw wensen. Voordat ons schoonmaakbedrijf bij u aan de slag gaat, zullen daarom ook eerst uw wensen in kaart worden gebracht. Samen met u bespreken wij wat er mogelijk is en wat uw verwachtingen zijn. Op basis daarvan zullen wij aan het werk gaan in Leersum. Mocht u onverhoopt iets willen veranderen in de planning of wilt u dat wij een keer extra langskomen, dan is dat uiteraard mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Wij vinden het belangrijk om onze klanten van een goede service te voorzien in Leersum. Onze medewerkers staan daarom ook graag voor u klaar wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt. Ook wanneer u ons wilt inschakelen voor bijvoorbeeld glazenwasserij, dan helpen zij u graag. Neemt u vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318-300382 of vul het contactformulier op onze website in. Wanneer gaat ons schoonmaakbedrijf in Leersum voor u aan het werk voor glazenwasserij?