Niet zoals elk ander schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf  in Leusden? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf Centraal. Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze milieuvriendelijke en klantgerichte aanpak. Zo werken wij uitsluitend met producten waarvan wij ook zeker weten dat deze goed zijn voor het milieu. Daarnaast kunt u ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor de schoonmaak van zowel een kantoorpand als een woonhuis in Leusden. Wij werken namelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij zijn breed inzetbaar

Doordat wij over meer dan 40 jaar kennis en ervaring beschikken, zijn wij in staat om u bij een breed pakket aan diensten te helpen in Leusden. Wij werken zowel in bedrijfspanden als woonhuizen. Zoekt u dus als ondernemer of als particuliere klant een schoonmaakbedrijf in Leusden, dan staan wij voor u klaar voor onder meer:

  • Vloeronderhoud. Wij reinigen diverse soorten vloeren. Ook hulp bij specialistische reiniging
  • Het reinigen van uw buitenmuren en het impregneren van uw gevel
  • Glazenwasserij. Tot 8 meter hoog maken wij uw ramen schoon met een ladder. Daarboven gebruiken wij een telescoopsysteem of een hoogwerker
  • Ook uw dakgoot kunnen wij voor u leeghalen
  • Interieurverzorging van verschillende soorten panden

Schoonmaakbedrijd Leusden

Klantgericht schoonmaakbedrijf in Leusden

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan pas zijn wij dat ook. Daarom doen wij niet alleen dat beetje extra voor, maar houden wij ook rekening met uw wensen in Leusden. Tijdens een intakegesprek zal ons schoonmaakbedrijf daarom eerst uw verwachtingen doornemen in Leusden. Dit zal de basis zijn voor onze werkzaamheden. Wilt u graag dat wij extra langskomen voor glazenwasserij? Dan is dit geen enkel probleem. Ook wanneer u veranderingen in de planning wilt doorvoeren, dan kan dit bij ons.

Vragen? Neem contact op

Heeft u nog een vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze? Of zou u graag van onze diensten in Leusden gebruikmaken? In al deze gevallen helpen onze medewerkers u graag. Vul direct op onze website het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0318-300382. Wanneer mogen wij als schoonmaakbedrijf in Leusden voor u aan het werk?