Diverse schoonmaakdiensten bij een bedrijf

Heeft u de hulp van een schoonmaakbedrijf in Maarn nodig? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Centraal op de juiste plek. Inmiddels zijn wij al ruim 40 jaar werkzaam in het vak. Wij weten dus precies wat er komt kijken bij het schoonmaken en houden van verschillende panden in Maarn. U vindt bij ons diverse schoonmaakdiensten onder hetzelfde dak, waardoor u nog maar een onderneming hoeft in te schakelen. Van glazenwasserij tot tapijtreiniging, wij staan graag voor u klaar.

Ons schoonmaakbedrijf in Maarn helpt bij:

Wij bieden u als schoonmaakbedrijf diverse schoonmaakdiensten aan in Maarn. Dit doen wij niet alleen bij particulieren, maar we staan ook graag voor onze zakelijke klanten klaar. Dus of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoorruimte of een woning, u kunt ons schoonmaakbedrijf in Maarn vragen voor onder meer:

  • Glazenwasserij. Tot 8 meter maken wij schoon met een ladder. Hierboven huren wij een hoogwerker of maken wij gebruik van een telescoopsysteem
  • Het reinigen van uw gevel en het impregneren van uw buitenmuren
  • Vloeronderhoud voor vloeren van verschillende materialen
  • Het reinigen van trappenhuizen en entrees
  • Interieurverzorging

Bovengenoemde is maar een greep uit de diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons.

Schoonmaakbedrijf Maarn

Kies voor een milieuvriendelijk werkwijze

Bij Schoonmaakbedrijf Centraal vinden wij het belangrijk om onze belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden tijdens onze werkzaamheden. Daarom gebruiken wij in Maarn en de rest van het land alleen schoonmaakmiddelen waarvan wij weten dat ze milieuvriendelijk zijn. Op de manier zorgen wij als schoonmaakbedrijf voor een gezond(er) leefmilieu, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand in Maarn.

Graag meer informatie? Neem contact op

Zou u graag meer willen weten over de werkwijze van ons schoonmaakbedrijf? Of heeft u nog een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om met u te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn in Maarn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0318-300382. Ook kunt u op onze website het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vraag dan zo vlug mogelijk. Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Maarn in?