Uw schoonmaak is onze zaak

Bent u op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Nieuwegein? Dan wilt u ongetwijfeld een betrouwbare en professionele partner inschakelen? Maar hoe weet u of een schoonmaakbedrijf kwaliteit levert? Wij van Schoonmaakbedrijf Centraal hebben al 40 jaar ervaring en dat heeft vele honderden tevreden klanten opgeleverd. Onze glazenwasserij en schoonmaakbedrijf zouden niet zo’n groot succes zijn geweest als we geen kwaliteit leverden. Ervaar ons vakmanschap zelf en vraag vandaag nog een offerte of meer informatie aan in Nieuwegein.

Inclusief glazenwasserij

Een doekje over de tafels en bureaus, de prullenbakken legen en de vloer dweilen of stofzuigen: u kunt zich wel voorstellen dat we als schoonmaakbedrijf deze werkzaamheden allemaal uitvoeren. Maar we doen meer dan dat. Zo bestaat een groot deel van ons werk uit het lappen van ramen binnen en buiten. Glazenwassen wordt helaas vaak vergeten, terwijl het een hele verzorgde indruk maakt, wanneer uw ramen stralend schoon zijn. Bovendien verlengt het de levensduur van ramen en kozijnen. Onze glazenwasserij maakt in Nieuwegein tot 8 meter met ladders schoon. Daarboven maken we gebruik van telescoopsystemen of een hoogwerker.

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Glazenwasser Nieuwegein

Glazenwasser Nieuwegein, bedrijf of woning -raam laten poetsen

Schoonmaken van uw ramen, goten, verlichtingsarmaturen, kroonluchters en het doen van elke vorm van reinigen wordt vaak verwaarloost omdat dit veel tijd in beslag neemt.

Klusjes als glazenwassen zijn tijdrovend en risicovol. Er worden ladders gebruikt, men hangt uit het raam of over de dakrand. Het resultaat? Er zijn nog steeds vlekken en strepen te zien.
Gebruik in Nieuwegein daarom het professioneel getrainde glazenwassers team van Schoonmaakbedrijf Centraal.

Bij Schoonmaakbedrijf Centraal zijn wij bedreven in het leveren van de kwaliteit en uitmuntendheid die u verwacht, met integere dienstverlening en persoonlijke aandacht die niet te overtreffen is.

Daarom ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Wij zijn niet het enige schoonmaakbedrijf in Nieuwegein. Wel zijn we het enige schoonmaakbedrijf dat u kwaliteit en service garandeert. Hierdoor profiteert u van ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein van onder meer het volgende:

  • Wij werken enkel en alleen met milieuvriendelijke producten.
  • U betaalt bij ons geen voorrijkosten voor ons werk in Nieuwegein.
  • Dankzij onze vele schoonmaakdiensten kunnen we efficiënt en voordelig werken. Zo kunt u bij het ramen lappen ook de dakgoten of gevel laten reinigen.
  • Omdat wij landelijk werken, kunnen we ook bij andere vestigingen van uw bedrijf schoonmaken.
  • Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben voldoende ervaring.
  • Zowel scholen, bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten gebruikmaken.
  • Ons schoonmaakbedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring!

Bel of mail ons voor een offerte

Van vloeronderhoud tot gevel- en dakgotenreiniging, en van interieurverzorging tot glazenwasserij: ons schoonmaakbedrijf in Nieuwegein is van alle markten thuis. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij kunnen u helpen. Vraag telefonisch om meer informatie via 0318-300382 (24 uur per dag bereikbaar) of stuur een mail naar info@centrale-dienstverlening. U kunt tevens online een contactformulier invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Ook kunt u een offerte aanvragen. Wij zijn voor u de beste keuze wanneer u een schoonmaakbedrijf of glazenwasserij in Nieuwegein nodig heeft!