Kies voor kennis en ervaring

Naar een schoonmaakbedrijf in Tiel op zoek dat u u kan helpen bij glazenwasserij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 40 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche. Schoonmaakbedrijf Centraal in Tiel heeft dus de kennis en ervaring in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Wij weten precies wat er komt kijken bij de schoonmaak van uw (bedrijfs)pand. Kiest u voor ons, dan houden wij rekening met uw wensen. Deze nemen wij vooraf altijd met u door.

Alles onder hetzelfde dak

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf of glazenwasserij in Tiel die u verschillende diensten uit handen kan nemen? Dan bieden wij uitkomst. Of het nu gaat om glazenwasserij of om het schoonmaken van uw vloeren, wij kunnen u helpen in Tiel. Ook voor specialistisch vloeronderhoud kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht. Wij weten precies hoe om te gaan met de verschillende materialen waarvan uw vloer gemaakt kan zijn. Omdat u nog maar één schoonmaakbedrijf in Tiel hoeft in te schakelen voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, weet u altijd precies wat u kunt verwachten. Ook kunt u gemakkelijk contact opnemen wanneer u de planning wilt veranderen of wilt dat wij een keer extra langskomen bij u in Tiel.

Wie kunnen wij helpen?

Ons schoonmaakbedrijf werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij hebben dus ervaring met het schoonmaken van verschillende panden. U kunt dan ook bij ons terecht voor de schoonmaak van:

  • Kantoorruimtes
  • Trappenhuizen
  • Scholen
  • Bedrijfspanden
  • Woonhuizen

Wilt u ook dat uw pand er weer brandschoon uit komt te zien? Neem dan snel contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Schoonmaakbedrijf Tiel

Hulp van een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig?

Wilt u ons graag inschakelen voor glazenwasserij in Tiel? Of zou u liever eerst meer informatie ontvangen over ons schoonmaakbedrijf of over onze werkwijze? In beide gevallen kunt u gerust contact opnemen. Vult u hiervoor het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0318-300382. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Voor een betrouwbare partner in de schoonmaak moet u zijn bij ons schoonmaakbedrijf in Tiel.