Het beste schoonmaakbedrijf in Utrecht

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Utrecht inschakelen voor het reinigen van uw woning, school of kantoorpand? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf Centraal. U vindt bij ons diverse schoonmaakdiensten, zoals vloeronderhoud, dakgoot- en gevelreiniging en glazenwasserij. Op die manier kunt u werkzaamheden combineren en ziet u in Utrecht altijd vertrouwde gezichten. Ook kunnen we bij meerdere vestigingen van uw bedrijf reinigen. Wij werken namelijk door heel Nederland, dus ook in Utrecht. En wanneer we bij u thuiskomen, dan rekenen wij geen voorrijkosten.

Onze glazenwasserij

Wij zijn meer dan alleen een schoonmaakbedrijf. Daarom bieden wij u tevens de diensten van onze glazenwasserij aan. Tot 8 meter doen we met de ladder. Daarboven pakt ons schoonmaakbedrijf de hoogwerker of een telescoopsysteem. Dit is tevens wettelijk verplicht en u kunt erop rekenen dat we ons houden aan de regels in Utrecht. Dat is veiliger voor u en voor onze vakmensen. Schone ramen hebben drie belangrijke voordelen:

  • Door schone ramen kunt u beter naar buiten kijken.
  • Het ziet er ook verzorgd uit.
  • Ook is het beter voor uw glas en kozijnen.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Glazenwasser Utrecht

Glazenwasser Utrecht, ramen laten poetsen

Door vieze ramen kijken is als door een smerige bril kijken. Strepen en wazige vlekken zijn lelijk en verhinderen het uitzicht. Van kleefstoffen welke aan het raam blijven plakken tot kalkrijk water en nog veel meer, glazenwasser Utrecht maakt elk raam schoon om ervoor te zorgen dat het uitzicht perfect en streeploos is. Schoonmaakbedrijf Centraal de glazenwasser voor u.

Profiteer van 40 jaar ervaring

Ons schoonmaakbedrijf in Utrecht heeft maar liefst meer dan 40 jaar ervaring. Dit betekent ook dat we al jaren vele klanten naar volle tevredenheid hebben geholpen. U profiteert daarom van diverse voordelen door voor ons te kiezen. Zo werken wij met milieuvriendelijke materialen en technieken. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar in Utrecht. Ervaring leert ons dat er altijd een spoedklus kan zijn. Omdat wij flexibel zijn, kunnen we u snel helpen. Bovendien is ons schoonmaakbedrijf heel veelzijdig, waardoor u nooit meer een ander schoonmaakbedrijf hoeft in te schakelen in Utrecht.

Wij staan graag voor u klaar

Ons schoonmaakbedrijf staat in Utrecht met veel plezier voor u klaar, of het nu gaat om het behandelen van hout of het reinigen van uw tapijt. Ook onze glazenwasserij staat voor u klaar. Wilt u meer weten over ons? Vul dan online ons contactformulier in. U mag ook bellen naar 0318-300382, wanneer u ons persoonlijk wilt spreken. Een medewerker van ons bedrijf stuurt u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht.