Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Veenendaal?

Naar een schoonmaakbedrijf in Veenendaal op zoek? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Centraal aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als schoonmaker. Hierdoor weten wij precies waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons verschillende diensten onder een dak. Zo zijn wij een glazenwasserij, maar kunt u in Veenendaal ook bij ons terecht voor vloeronderhoud. Zo hoeft u nog maar één bedrijf in te schakelen dat u al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen kan nemen. Dat is voor u natuurlijk wel zo prettig.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor het schoonmaken van woning, maar ook voor het reinigen van bedrijfspanden. In Veenendaal helpen wij u onder meer graag bij:

  • Glazenwasserij. Wij komen uw ramen periodiek, eens in de 6 weken, wassen
  • Gevelreiniging. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier
  • Schoonmaken van trappenhuizen
  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging
  • Het legen van dakgoten

Dit is maar een greep uit de werkzaamheden waarvoor u terechtkunt bij ons. Wanneer u hierover graag meer wilt weten, neem dan contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Wij werken milieuvriendelijk

Wij vinden het als schoonmaakbedrijf belangrijk om rekening te houden met het milieu tijdens onze werkzaamheden in Veenendaal. Onze medewerkers doen er dan ook alles aan om onze milieubelasting zo laag mogelijk te houden. Zo werken wij alleen met producten en technieken in Veenendaal waarvan wij weten dat zij geen schade aan het milieu toebrengen. Zo draagt ons schoonmaakbedrijf een steentje bij aan een gezonder leefmilieu.

Hulp nodig van ons?

Heeft u nog vragen voor ons schoonmaakbedrijf? Of wilt u direct een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat onze mogelijkheden in Veenendaal zijn. U kunt ons direct bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Wanneer u deze naar ons toestuurt, dan reageren wij zo snel mogelijk. Telefonisch contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 0318-300382. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Hoe kan ons schoonmaakbedrijf in Veenendaal u van dienst zijn?