Ontdek onze mogelijkheden

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende werkzaamheden op het vlak van schoonmaak uitvoeren als schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede. Hierbij kunt u denken aan glazenwasserij, maar ook vloeronderhoud en interieurreiniging behoren tot de mogelijkheden. In de afgelopen 40 jaar heeft Schoonmaakbedrijf Centraal al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende voor wie wij aan het werk gaan?

Uw wensen staan bij ons centraal

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan bij ons schoonmaakbedrijf. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, dan zijn wij dat ook. Daarom zullen wij vooraf altijd uw verwachtingen in Wijk bij Duurstede doorspreken. Op basis hiervan gaan wij aan het werk voor u. Wilt u dat ons schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede een keer extra langskomt voor bijvoorbeeld gevelreiniging of glazenwasserij? Of wilt u een andere verandering in de planning doorvoeren? Dat is bij ons geen enkel probleem. Wij werken flexibel en passen ons graag aan u aan.

Glazenwasserij in Wijk bij Duurstede?

Een van onze diensten die ons schoonmaakbedrijf in Wijk bij Duurstede aanbiedt, is de glazenwasserij. Wij kunnen u periodiek onderhoud uit handen nemen in Wijk bij Duurstede, zodat u zich kunt focussen op bijvoorbeeld uw eigen werk. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf voor de glazenwasserij, dan biedt u dit de volgende voordelen:

  • Er komt meer licht naar binnen
  • De levensduur van uw ramen en kozijnen wordt verlengd
  • Wij werken alleen met milieuvriendelijk schoonmaakmiddelen
  • Uw pand ziet er weer netjes en verzorgd uit

Schoonmaakbedrijf Wijk bij Duurstede

Waarvoor schakelt u ons schoonmaakbedrijf in?

Heeft u nog een vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Of wilt u gebruikmaken van onze diensten voor glazenwasserij in Wijk bij Duurstede? Wij staan in beide gevallen graag voor u klaar. Neem direct contact op door te bellen naar 0318-300382 of stuur een e-mail naar info@centrale-dienstverlening.nl. Ook kunt u het formulier op onze contactpagina invullen en naar ons toesturen. Via deze weg kunt u ook meteen een offerte aanvragen, wanneer u graag meer wilt weten over het kostenplaatje. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf en glazenwasserij in Wijk bij Duurstede helpen?