Professioneel schoonmaakbedrijf in Zeist

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Zeist inschakelen, maar wilt u wel in zee gaan met een betrouwbare en professionele partner? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf Centraal. Vele tevreden klanten uit de afgelopen 40 jaar gingen u voor en kozen voor Schoonmaakbedrijf Centraal. Ons schoonmaakbedrijf werkt voor scholen, bedrijven en particulieren. Doordat wij diverse schoonmaakdiensten aanbieden zoals glazenwasserij, hoeft u nooit meer een ander bedrijf in te schakelen. Profiteer van deze korte lijnen en uw vertrouwde schoonmakers voor de beste kwaliteit in Zeist!

Alles onder hetzelfde dak

Wij vinden het als schoonmaakbedrijf belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen. Daarom bieden wij u meerdere diensten aan. U kunt bij ons terecht in Zeist voor:

  • Vloeronderhoud en tapijtreiniging
  • Glazenwasserij
  • Interieur- en kantoorverzorging
  • Gevelreiniging
  • Dakgotenreiniging

Hierboven staan onze voornaamste werkzaamheden, maar we kunnen meer voor u doen. Ontdek wat ons complete aanbod in Zeist is en vraag snel een offerte aan!

Schoonmaakbedrijf Zeist

Expert in glazenwasserij

Voor stralende en schone ramen huurt u periodiek een glazenwasser in. Wij kunnen als schoonmaakbedrijf dit voor u doen. Ons advies is om eens in de zes weken van onze glazenwasserij in Zeist gebruik te maken. U heeft dan een mooi schoon bedrijf, wat verzorgd oogt. In principe werken wij met ladders. Boven de 8 meter maken we gebruik van hoogwerkers of telescoopsystemen. Op die manier kunnen wij uw en onze veiligheid waarborgen.

Voordelen van ons schoonmaakbedrijf

U kunt ook heel gemakkelijk een ander schoonmaakbedrijf in Zeist inschakelen. Dat realiseren wij ons heel goed. Daarom zetten we ons iedere dag opnieuw in voor onze klanten. U profiteert daardoor van diverse voordelen:

  • Wij werken alleen met milieuvriendelijke producten.
  • Onze dekking is landelijk, dus ook bij u in Zeist.
  • U vindt bij ons alle diensten onder hetzelfde dak.
  • U betaalt in principe geen voorrijkosten (zie offerte).
  • Dag en nacht zijn wij telefonisch bereikbaar.

Dag en nacht: 0318-300382

Wilt u de levensduur van ramen en kozijnen verlengen door regelmatige schoonmaak en onderhoud door onze vakmensen? Of wilt u dat we uw kantoor in Zeist komen poetsen? Wat uw wensen ook zijn, ons schoonmaakbedrijf is u graag van dienst. Belt u voor meer informatie of een offerte naar 0318-300382 of kunt u e-mailen naar info@centrale-dienstverlening.nl. Ook hebben we een online contactformulier dat u kunt invullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk antwoorden. Ons bedrijf is uw beste keuze, wanneer u een schoonmaakbedrijf of glazenwasserij in Zeist nodig heeft.